Google+ Werkmandejong Linkedin Werkmandejong facebook Werkmandejong Twitter Werkmandejong
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Door ambities te verbinden versnellen we jouw groei

Je bent een veelbelovende starter op HBO-niveau of een ervaren professional. Je wilt de zekerheid van een vast contract, plus de mogelijkheid houden om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Maar je wilt jezelf niet het etiket ‘jobhopper’ geven. Dan biedt een baan als professional bij Werkmandejong de uitkomst. En dat kan zelfs wanneer je nog niet helemaal klaar bent voor de baan die je het liefste wilt. Wij gaan dan een contract met je aan en bieden je de opleidingen en stage-ervaring die nodig zijn om jouw ambities te realiseren. Ook stellen we een stappenplan met je op, waarin we vastleggen waar je naar toe wilt. En daar werken we dan naar toe. Zo voorzien we onze opdrachtgevers van de talenten die ze zoeken voor tijdelijke projectent. We investeren dus veel in je. Als jij in staat bent genoeg indruk te maken op onze opdrachtgevers dat ze je het liefst zelf in dienst willen nemen… dán hoor jij bij Werkmandejong thuis.

De voordelen van detachering via Werkmandejong

  • Regie over je eigen carrière gecombineerd met intensieve begeleiding en een duidelijk ontwikkeltraject vanuit de Werkmandejong Academy;
  • Kwalitatieve begeleiding door medewerkers met ruime ervaring binnen Werkmandejong en de financiële dienstverlening;
  • Wij sturen en begeleiden niet alleen op inhoud, maar kijken vooral ook naar jou als mens;
  • Werkmandejong werkt regionaal waardoor afstanden woon-werkverkeer beperkt worden;
  • Je wordt onderdeel van een betrokken club mensen met een gezamenlijke visie.

Op zoek naar een vaste functie?

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan binnen het bankwezen maar gaat je voorkeur uit naar een vaste functie? Ook dan komen we graag met je in contact: Schrijf je direct vrijblijvend bij ons in. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318-687250.

Sluit je bij ons aan

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om je carrière als professional bij Werkmandejong te starten of voort te zetten? Neem dan contact op met onze fieldmanagers Coen Robbertsen of Daniël Uyleman om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We horen graag van je!

Werkmandejong Academy

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close