Google+ Werkmandejong Linkedin Werkmandejong facebook Werkmandejong Twitter Werkmandejong
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Mensen maken uw onderneming

Werkmandejong helpt u aan de juiste medewerker op het moment dat u hem of haar het meest nodig heeft, ongeacht de contractvorm. Dit kan dus een ervaren detachering professional zijn, maar ook voor de bemiddeling van uw vaste functies zijn we u graag van dienst. Binnen onze organisatie richt Werkmandejong Bank & Verzekeringen zich specifiek op personeelsvraagstukken bij lokale Rabobanken. Dit team bestaat uit mensen met ruime werkervaring binnen de Rabobankorganisatie, zowel in vaste (management)functies, als diverse detacheringsopdrachten. Door de aanwezige kennis en ervaring zijn we als geen ander in staat om in te spelen op uw klantbehoefte en de juiste match te maken.

Waarom Werkmandejong?

  • Dichtbij, betrokken, regionaal; 
  • De kernwaarden van Werkmandejong liggen sterk in het verlengde van de waarden van de Rabobank, waardoor vrijwel altijd sprake is van een uitstekende match;
  • Onze toegevoegde waarde zit in onze mensen, zij maken het verschil doordat wij selecteren op competenties.

Meer informatie

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en inzetbaarheid van onze detacheringsprofessionals kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij andere personele vraagstukken, zoals werving voor vaste functies of trainingsmogelijkheden.