Google+ Werkmandejong Linkedin Werkmandejong facebook Werkmandejong Twitter Werkmandejong
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Mensen maken uw onderneming

Werkmandejong helpt u aan de juiste medewerker op het moment dat u hem of haar het meest nodig heeft, ongeacht de contractvorm. Dit kan dus een ervaren banking professional zijn, maar ook voor de bemiddeling van uw vaste functies zijn we u graag van dienst. Binnen onze organisatie richt Werkmandejong Bank & Verzekeringen zich specifiek op personeelsvraagstukken binnen deze branche. Dit team bestaat uit mensen met ruime werkervaring binnen de zakelijke en financiële dienstverlening, zowel in vaste (management)functies, als diverse detacheringsopdrachten. Door de aanwezige kennis en ervaring zijn we als geen ander in staat om in te spelen op uw klantbehoefte en de juiste match te maken.

Waarom Werkmandejong?

  • Onze toegevoegde waarde zit in onze mensen, zij maken het verschil doordat wij naast kernwaarden selecteren op competenties;
  • Sterk visiegedreven met duidelijke kernwaarden;
  • Dichtbij, betrokken, regionaal.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en inzetbaarheid van onze professionals kun je contact opnemen met Jan-Anne van Ginkel, Coen Robbertsen of Daniël Uyleman. Uiteraard helpen we je ook graag verder bij andere personele vraagstukken, zoals werving voor vaste functies of trainingsmogelijkheden.
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close